30 Ocak 2014 Perşembe

Hafta Sonu Keşifleri: Bej

Hafta sonları gezip gördüğüm ve beğendiğim mekânları, “Hafta Sonu Keşifleri” başlığı ile sizlerle paylaşmaya karar verdim. Bazı yerler ilk defa keşfedeceğiniz,  bazıları bilip de bir türlü gitmeye fırsat bulamadığınız, bazıları da daha önceden bildiğiniz ve sevdiğiniz mekânlardan olabilir. Bu yazıları, Hafta Sonu Keşifleri etiketiyle takip edebilirsiniz. 

İlk mekânımız; Karaköy’ deki Bej
Son yıllarda oldukça popüler olan Karaköy’ ü ben de birçok kişi gibi çok seviyorum. Bej, Fransız Geçidi’ nin yanında yer alıyor. Öğlen ve akşam farklı menüler sunuyor. Çalışanlar tarafından, öğlen iş arasında lezzetli bir yemek ya da akşam iş çıkışı arkadaşlarla takılmak için tercih ediliyor. Özellikle Cuma, Cumartesi akşamları ise saat 9-10’ dan sonra başka bir havaya bürünüyor. Işık giderek azalıyor, müziğin sesi artıyor ve herkes eğlencenin keyfini çıkarmaya başlıyor. Genellikle dışarıdaki masalar tercih ediliyor.

Gece 1de önünden geçerken, Nil Karaibrahimgil’ in şarkısı eşliğinde ellerinde içecekleri ile sohbet edenleri görebilirsiniz.

Trend mekânları takip etmeyi sevenlere tavsiye ederim.


Adresi: Kemankeş Karamustafa Paşa Mh., Fransız Gç No:11, 34425 Karaköy
Facebook adresi: https://tr-tr.facebook.com/karakoybej   


Sevgiler,

İpek

 
Not:
*Daha önceki yazımda bahsettiğim Kağıthane ile aynı çatı altında yer alıyorlar. Giderseniz göz atmayı ihmal etmeyin. J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder