10 Aralık 2012 Pazartesi

İncirli Şaraphane

İncirli Şaraphane, ismini bahçesindeki incir ağacından almış.
Kuruçeşme’ de 3 katlı binanın 1. katında yer alıyor.


Loş bir aydınlatması var, masalarda ise ayaklı kırmızı mumlu şamdanlar..
Mekanın iki büyük duvarı tamamen şarap rafları ile dizayn edilmiş, her markaya özel bir bölüm ayrılmış. Türkiye’ deki bilinen tüm markalar var. Doluca, Kayra, Sevilen, Vinkara, Urla, Mon Reve aklımda kalanlar.. Markaların tanıtıcı broşürlerini bölümlere geldiğinizde bulabiliyorsunuz. İhtiyacınız olursa, yardımcı olmak üzere garsonlar hemen yanınızda..
500’e yakın şarabı şişede, 100’e yakın butik şarabı kadehte alabiliyorsunuz. Dileyenler için 6lı tadım menüleri de mevcut.


İncirli Şaraphane’ nin en önemli özelliklerinden birisi de fiyat stratejisi. Şarapları market fiyatında satın alıp içebiliyorsunuz. Dilerseniz menüden şarküteri ürünleri ya da yemek de seçilebiliyor.


Binanın 2. Katında Ege mutfağı ile Kydonia, 3.katında Akdeniz mutfağı La Mancha isimli restoranlar yer alıyor.  Hepsi aynı işletmeye ait olduğundan, buradan şarabınızı seçip, servis ücreti karşılığında üst katlardaki restoranlarda içebiliyorsunuz.


Cumartesi akşamını burada geçirdik ve çok keyif aldık.

Sevgiler,
İpek

Not:
* Biraz hava almak isterseniz, bahçesinde mini bir ateş yanıyor. Kadehlerinizi alıp, ateşin başında da keyif yapabilirsiniz.

* Hazırlıksız gittiğim için, telefondan çektiğim resimlerim biraz karanlık çıktı. İncelemeniz ve de rezervasyon için web sitesini de iletiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder